BESKYTTELSE AF DATA

Data og medarbejdere er en virksomheds vigtigste aktiver og skal derfor beskyttes. Både for virksomhedens egen skyld, men også i forhold til forskellige lovgininger på området. Fra start til slut

 

Data Loss Prevention - DLP


Løsninger til sikring af at fortrolige data ikke forlader firmaet og kommer i forkerte hænder. Uanset om det sker via web, mail, cloud, eksterne medier eller printning.


Læs om en af vores DLP-løsninger her


Kryptering


Den sikreste måde at beskytte sine data på er kryptering. Mail, hele harddisken, enkelte filer, databaser, trafik, eksterne enheder. Vi har løst nogle af de mest kritiske opgaver på området.


  


Sikring af USB’er


Data der gemmes på en USB er vigtige at sikre. Det er nemt at miste eller glemme en USB, så derfor er det sikreste kun at anvende krypterede USB’er. En anden problemstilling er hvem, der tager hvad med ud af virksomheden på USB, så IT-sikkerhedspolitikken kan overholdes. Endelig er der det, at en ikke-godkendt USB kan indeholde malware, som kan sprede sig internt, hvis den først er sat i PC’en. Vi har løsninger til alle problemstillinger, både software og hardware-krypterede USB’er og management-værktøjer til forhindring af misbrug.


Endpoint sikkerhed


I dag mere end antivirus. Løsningerne kommer i flere versioner, med flere værktøjer som f.eks.  personlig firewall, kryptering og EDR – Endpoint Detection and Respons. Vælg mellem on-premise løsninger eller rene cloud-løsninger. Vi hjælper dig med at sammensætte den pakke, der passer bedst til jer. Vil du have, vi skal styre det for dig, laver vi en aftale om det.

Firewalls


Sikring og kontrol af, hvem der gives adgang til ens netværk, er vigtigt. Har man mange lokationer kan management af firewalls også spille en stor rolle, da opdateringer og fejl der kan forekomme helst skal klares med så lidt tid som muligt fra centralt hold. Vi har løsninger både til de store butikskæder, og de som kun har brug for en enkelt firewall. SD-WAN til at sikre hurtigere adgang fra de mindre lokationer. IPS, VPN og evasion teknik inkluderet.


Patchmanagement


Man skal have de nyeste sikkerhedspatche til bl.a. OS og applikationer. For at forhindre adgang via disse sikkerhedshuller, gælder det om hurtigt at få lukket. Vi leverer værktøjer, som målrettet patcher både Microsoft, Linux og andre producenters sikkerhedspatche. Meget kan automatiseres, og rapporter til ledelse og revision. Nemt og enkelt.


Sårbarhedsskanning


Skanning af netværk og hjemmesider for sårbarheder, så man kan sætte ind der, hvor det er nødvendigt for at lukke for sårbarhederne. Systemet kan samarbejde med patchmanagement-løsningen.

Beskyttelse af tilgang

De som kan tilgå data skal gerne være de rette. Det er adgang til systemer, adgang til data og applikationer. Det mest optimale er at have et IT-system til at sikre adgangen, så man til hver en tid, kan se og bevise, hvem der havde adgang, til hvad og hvilke ændringer der blev gjort. 


Sikker adgang

Brugernavn og password er ikke tilstrækkeligt, hvis man vil sikre sig, at det kun er godkendte personer, der logger på systemerne. De kan nemt opsnappes og så blive misbrugt. Vi har løsninger, der sikrer, at det er de rigtige personer, der kommer på netværket/systemet, samt sikre at brugere ikke bare tilgår deres mail-konto i firmaet fra deres private mobil, når firmaet ingen kontrol har over den. Perfekt når man skal arbejde hjemmefra.

Brugerrettigheder


For at kunne arbejde så effektivt som muligt på en PC, er det ofte nødvendigt, at brugeren har fået tildelt visse rettigheder. Problemet opstår, hvis brugeren har for mange rettigheder, fordi den uvidende bruger kan komme til at installere og downloade ting og sager, som er skadelige eller tager produktivitetstid og performance. Det bedste er, at have et værktøj, som gør det nemt for administratoren at styre disse rettigheder, så medarbejderen kan arbejde uden at kalde på IT-supporteren i tide og utide, og samtidig sikre at der ikke kommer malware ind på PC’en. 

Password Managetment


Hvis en administrator stopper i et job, er det vigtig at han ikke længere kan logge sig på de forskellige systemer. Bl.a. derfor er det nødvendigt med en løsning til sikring at password ændres, men også at det bliver gjort på en måde, så folk ikke skal rende rundt og huske en masse password. Vi har løsninger der sikrer det og gør det nemt.Styr på ændringer i Active Directory


Hvem har adgang til at lave ændringer i Active Directory og hvilke ændringer er blevet gjort?

Det er vigtigt at kunne få dette overblik også i forhold til andre systemændringer på SQL, Exchange m.m.

E-mail, Web og sikring af cloud apps

Mest malware kommer ind via e-mail. Klik på et link og man kommer til en inficeret side. 


E-mail og Websikkerhed


Malware skjules også i reklamer, videoer mv. måske kun nogle minutter eller dage, og på almindelige sider, som hackeren har inficeret. Vi har løsninger der kan opdage og blokere for dette. Udover at forhindre malware, kan virksomheder også have et behov og ønske om at begrænse surfing på nettet til firmarelevante emner. Samtidig vil ønsket om at sikre at følsomme data ikke sendes ved et uheld eller med ond vilje til uvedkommende også opnås. Der kan monitoreres, blokeres, begrænses og rapporteres over, hvad der sker og malware kan forhindres i real-time. Vi introducerede denne teknologi i Danmark i 90'erne.

CASB – Cloud Access Security Broker


Hvilke cloudsystemer bruger medarbejderne? Når vi laver en test, får mange øjnene op for at der anvendes et enormt antal cloud-systemer, som IT-afdelingen ikke er klar over. Især marketingsafdelinger er kendte for at finde cloudsystemer, de kan bruge i deres arbejde.

Masser af cloud apps er usikre og data man gemmer der, kan nemt tilgås af andre.

Hackernes nye yndlingssted for nemme data.

Vores løsning kan sikre data i cloud apps og blokere for ønskede Cloup app-systemer, samt I kan have regler for, hvad man må oploade og downloade. Samtidig kan man bruge det til at vælge blandt de cloudsystemer, som brugerne har taget i brug, så i stedet for at have 10 systemer, bruge 1 eller 2 af dem, som er sikre.

Email arkivering


Interne medarbejdere der sletter mails med håbet om at slette alle spor, kan afsløres med vores løsning til e-mail-arkivering.  Mails kan slettes fra eksempelvis outlook, men ikke fra arkivet med mindre det skal gøres pga. overholdelse af GDPR med retten til at blive glemt. I det tilfælde bliver det kun gjort af mere end én godkendt person. Systemet hjælper i retssager, da det nemt kan bevises, hvad der er skrevet. Samtidig har det den hurtigste søgning, når man har brug for at finde en gammel mail.