Awareness-træning


Mere end nogensinde er medarbejdere det svage led i en organisations netværkssikkerhed. De udsættes ofte for sofistikerede phishing- og ransomware-angreb. Medarbejdere skal trænes og så de er oppe på tæerne med sikkerhed i tankerne.

NY MÅDE


Vi tilbyder verdens mest populære integrerede platform til træning i sikkerhedsbevidsthed kombineret med simulerede phishing-angreb, skabt af KnowBe4. Find ud af, hvordan vi kan hjælpe jer med at håndtere det vedvarende  problem med social engineering og hvordan I kan skabe en ekstra "firewall" betående af jeres brugere.


Old-school sikkerheds Awareness træning er ikke godt nok længere. I dag udsættes medarbejdere ofte for sofistikerede phishing- og ransomware-angreb.

KnowBe4 er jeres platform til uddannelse i sikkerhedskendskab på en ny måde. Vi samarbejder med KnowBe4 for at hjælpe jer med at holde jeres brugere på tæerne med sikkerhed i deres tanker. Med denne platform, der anvender en ny måde at lære på, kan I træne og phishe jeres brugere, se deres % for hvor tilbøjelig de er til at reagere på phishing-angreb, som forbedres over tid så I får målbare resultater.

Baseline-test

Baseline-test for at vurdere procentdelen af jeres brugere, som reagerer på phising-angreb via et gratis simuleret phishing-angreb.

 

Træn jeres brugere

Verdens største bibliotek med træningsindhold i sikkerhedsbevidsthed; inklusive interaktive moduler, videoer, spil, plakater og nyhedsbreve. Automatiske træningskampagner med planlagte påmindelses-e-mails.

 

Phish jeres brugere

Den bedste i sin klasse med fuldautomatiske simulerede phishing-angreb, tusinder af skabeloner med ubegrænset brug og phishing-skabeloner.

 

Se resultaterne

Rapportering for virksomheder, der viser statistik og grafer til både træning og phishing, klar til management. Vis det store ROI!

Bed om en demo for at lære mere