Awarenes træning


Mere end nogensinde er medarbejdere det svage led i en organisations netværkssikkerhed. De udsættes ofte for sofistikerede phishing- og ransomware-angreb. Medarbejdere skal trænes og forblive på tæerne med sikkerhed i tankerne.

NY MÅDE


Vi tilbyder verdens mest populære integrerede platform til træning i sikkerhedsbevidsthed kombineret med simulerede phishing-angreb, skabt af KnowBe4. Find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at håndtere det fortsatte problem med social engineering og skabe en menneskelig firewall.


Old-school sikkerheds Awareness træning er ikke tilstrækkeligt længere. I dag udsættes dine medarbejdere ofte for sofistikerede phishing- og ransomware-angreb.

KnowBe4 er din platform til uddannelse i sikkerhedskendskab på den nye måde. Vi samarbejder med KnowBe4 for at hjælpe dig med at holde dine brugere på tæerne med sikkerhed i deres tanker. Med denne platform, der anvender den nye måde at lære på, kan du træne og phishe dine brugere, se deres % for hvor tilbøjelig de er til at reagere på phishing angreb, som forbedres over tid og du får målbare resultater.

Baseline test

Baseline test for at vurdere procentdelen af dine brugere, som reagerer på phising-angreb via et gratis simuleret phishing-angreb.

 

Træn dine brugere

Verdens største bibliotek med træningsindhold i sikkerhedsbevidsthed; inklusive interaktive moduler, videoer, spil, plakater og nyhedsbreve. Automatiske træningskampagner med planlagte påmindelses-e-mails.

 

Phish dine brugere

Den bedste i sin klasse med fuldautomatiske simulerede phishing-angreb, tusinder af skabeloner med ubegrænset brug og phishing-skabeloner.

 

Se resultaterne

Rapportering for virksomheder, der viser statistik og grafer til både træning og phishing, klar til management. Vis det store ROI!

Bed om en demo for at lære mere