Email-sikkerhedDen mest komplette e-mail-beskyttelse
og overblik


Beskyttelse mod trussel i realtid
Realtidsbeskyttelse mod trusler bruger en unik blanding af detektionsteknologier, herunder maskinindlæring, sandboxing og forudsigende analyse for effektivt at stoppe avancerede trusler såsom ransomware.


Kraftig kryptering for yderligere beskyttelse
Krypter følsomme e-mail-samtaler og forbedr mobilsikkerheden ved at kontrollere følsomme vedhæftelser adgang via enheden.


Integreret forebyggelse af datatab
Integreret brancheførende forebyggelse af datatab stopper datainfiltration og exfiltration.


Unik phishing-uddannelsesfunktion
Brug Forcepoint Email Securitys unikke phishing-uddannelsesfunktioner til at hjælpe brugerne med at vedtage bedste praksis og identificere dem, der har brug for yderligere træning for at forbedre deres sikkerhedsbevidsthed.


Komplet out-of-the-box løsning
Forcepoint Email Security inkluderer DLP, URL-indpakning og andre funktioner, der betragtes som premium "add-ons" eller opgraderinger af mange konkurrenter, hvilket leverer de mest omfattende ind- og udgående forsvar ud af boksen.


Fleksibel implementering
Hvordan I implementerer vores e-mail-sikkerhedsløsning er op til jer. Vælg mellem en række fysiske og virtuelle appliances til at udnytte eksisterende hardware-, cloudimplementerings- eller hybridmiljøer.


 


Beskyttelse mod meget undvigende nul-dags trusler
Få avanceret malware-detektion (sandboxing) med vores fulde systememuleringssandbox. Inspektion af dybt indhold afslører meget undvigende nul-dages trussel uden falske positive.

Risikorangering af hændelser for at finde de største risici
Hændelser er korreleret på tværs af flere begivenheder for at identificere ægte kumulative risikotendenser og aktivitet. En risikoscore er inkluderet for at hjælpe sikkerhedsteams med at identificere de største risici baseret på realtidsaktivitet.

Overlegen e-mail-beskyttelse til Microsoft Office 365


Forcepoint Email Security forbedrer indbyggede sikkerhedsfunktioner til at tackle indgående trusler og udgående risiko for tab af data. Det er en af de vigtigste dele ved dette komplette, integrerede Office 365-forsvar fra Forcepoint.

Stop spoofing-angreb, og bloker e-mail-efterligning med OnDMARCRedsifts prisvindende cloudbaserede applikation gør det muligt for organisationer at anvende hurtig automatiseret e-mail-beskyttelse ved hurtigt at konfigurere SPF, DKIM og DMARC til alle legitime e-mail-kilder på uger, ikke måneder.


Faktisk kom 67% af brugerne til fuld beskyttelse (p = afvis) uden at konsultere vores supportteam takket være OnDMARCs sofistikerede og stærke måde. 

Her er en nem måde du kan tjekke på om jeres DMARC er konfigureret korrekt 

E-mail-arkivering. 


Cryoserver er en e-mail-arkiveringsløsning, der gemmer en kopi af din e-mail i e-mail-arkivet, og gør disse data til et nyttigt lager til hverdags brug. Du kan vide med sikkerhed, at enhver forretningskritisk information, der sendes eller modtages ved hjælp af e-mail eller IM, gemmes sikkert i Cryoserver, hvor det straks kan hentes.


Leveres enten som en onpremise eller som en cloud-løsning. 
Sikker opbevaring.
Cryoserver gemmer sikkert e-mails i arkivet i et krypteret lager, der komprimerer og de-duplikerer dataene på vej ind i lageret. Typisk opnås mellem 30 - 40% reduktion i forbrugt lager. Arkivdataene kan flyttes gennem forskellige lagringsniveauer, herunder support til S3, så du kan reducere omkostningerne ved opbevaring af e-mails over lange perioder. 


Se denne korte video for en hurtig introduktion:

Igennem årene har der været flere historier i pressen om mails, der bevidst eller ved et uheld var blevet slettet, og derfor ikke længere kunne bruges som bevis.


Med en Cryoserver vil man ikke længere skulle frygte dette.


Mails kan slettes fra eksempelvis outlook, men ikke fra arkivet. Kun i det tilfælde, hvor man skal slette mails i følge GDPR  og i det tilfælde bliver det gjort af mere end én godkendt person.


Der har været en del retssager, hvor dem der havde Cryoserver havde nemt ved bevisførelsen og derfor vandt retssagen. 

Fohindring af ransomeware kryptering. 


Stopper krypteringen af filer forårsaget af ransomware


 Registrerer processer, der starter 

    filkrypteringer

 Slår ned og stopper ethvert udbrud af

    ransomware
 Arbejder uden signaturer
 Fungerer med ethvert antivirusprogram
 Sporer angrebet og process træet


Forbliv fri for ransomeware! 

Ransomware Encryption Protection (REP) funktioner:


Ransomware Encryption Protection skiller sig ud ved at arbejde sammen med ethvert antivirusprodukt på markedet.
Vi sporer ændringer i filer og reagerer derfor hurtigere end nogen opførsels- eller signaturbaseret detektionsmekanisme. REP registrerer eventuelle krypteringsændringer til filer på farten og tilføjer krypteringsbeskyttelsesfunktioner til filsystemet og inkluderer detektion af angrebskæden:


- Fungerer med ethvert antivirusprodukt
- Finder enhver proces, der forsøger at kryptere dine filer
- Signaturfri beskyttelse mod enhver ransomware
- Se angrebsstien gennem et procestræ
- Se angriberens oprindelse og filforbindelser
- Begræns dit datatab og forøg complianceLøsningen er fra Heimdal Security