Email-sikkerhedZero Trust Email Security til Microsoft 365E-mail er en af de mest populære angrebsvektorer – og en af de sværeste at sikre.

Zero Trust CDR for Mail: Microsoft 365 forbedrer e-mail-sikkerhed med enkel, hurtig og problemfri beskyttelse af brugernes indbakker.


Sikre alle indgående og udgående Microsoft 365-e-mails

Intern og ekstern beskyttelse


Zero Trust CDR for Mail: M365 stopper ikke kun indgående malware, men stopper spredningen af malware både eksternt og internt, blokerer ransomware spredning via e-mail og hjælper med at rydde op i eksisterende infektioner.Beskyttelse af Microsoft 365-e-mails, brugere og data


Ved at bruge Microsoft Office 365, Forcepoint Zero Trust CDR for Mail: M365 går man væk fra det forældede detektionsbaserede forsvar ved proaktivt at rense e-mail-meddelelser og vedhæftede filer, når e-mail behandles af Microsoft 365.


Det stopper den potentielle udførelse af malware uden en mærkbar ændring af brugernes indbakkebeskeder. Der bliver ikke leveret andet end sikkert indhold.


Det er en sikring af, at det eneste, der modtages af brugeren, er sikre, malware-fri data.


Vind over avanceret malware


Zero Trust CDR for Mail: Microsoft 365 stopper avanceret malware, zero-days og ukendte angreb, der kan føre til ransomware og andre ødelæggende virkninger.

Ægte Zero Trust


Zero Trust CDR for Mail: M365 sikrer, at organisationer kan bruge e-mail med fuldstændig ro i sindet med forebyggelsesbaseret teknologi. Sikring af, at dokumenter og billeder, der ankommer via e-mail, er trusselsfrie, pixel-perfekte og modtaget i næsten realtid.
Stop spoofing-angreb, og bloker e-mail-efterligning med OnDMARCRedsifts prisvindende cloudbaserede applikation gør det muligt for organisationer at anvende hurtig automatiseret e-mail-beskyttelse ved hurtigt at konfigurere SPF, DKIM og DMARC til alle legitime e-mail-kilder på uger, ikke måneder.


Faktisk kom 67% af brugerne til fuld beskyttelse (p = afvis) uden at konsultere vores supportteam takket være OnDMARCs sofistikerede og stærke måde. 

Her er en nem måde du kan tjekke på om jeres DMARC er konfigureret korrekt 

Center for Cybersikkerhed har udformet anbefalinger til anvendelse af DMARC for at beskytte organisationen mod misbrug af dens domæner som afsender på forfalskede mails og beskytte dens medarbejdere mod modtagelse af mails med falsk afsender. Læs vejledningen her


E-mail-arkivering. 


Cryoserver er en e-mail-arkiveringsløsning, der gemmer en kopi af din e-mail i e-mail-arkivet, og gør disse data til et nyttigt lager til hverdags brug. Du kan vide med sikkerhed, at enhver forretningskritisk information, der sendes eller modtages ved hjælp af e-mail eller IM, gemmes sikkert i Cryoserver, hvor det straks kan hentes.


Leveres enten som en onpremise eller som en cloud-løsning. 
Sikker opbevaring.
Cryoserver gemmer sikkert e-mails i arkivet i et krypteret lager, der komprimerer og de-duplikerer dataene på vej ind i lageret. Typisk opnås mellem 30 - 40% reduktion i forbrugt lager. Arkivdataene kan flyttes gennem forskellige lagringsniveauer, herunder support til S3, så du kan reducere omkostningerne ved opbevaring af e-mails over lange perioder. 


Se denne korte video for en hurtig introduktion:

Igennem årene har der været flere historier i pressen om mails, der bevidst eller ved et uheld var blevet slettet, og derfor ikke længere kunne bruges som bevis.


Med en Cryoserver vil man ikke længere skulle frygte dette.


Mails kan slettes fra eksempelvis outlook, men ikke fra arkivet. Kun i det tilfælde, hvor man skal slette mails i følge GDPR  og i det tilfælde bliver det gjort af mere end én godkendt person.


Der har været en del retssager, hvor dem der havde Cryoserver havde nemt ved bevisførelsen og derfor vandt retssagen. 

Fohindring af ransomeware kryptering. 


Stopper krypteringen af filer forårsaget af ransomware


 Registrerer processer, der starter 

    filkrypteringer

 Slår ned og stopper ethvert udbrud af

    ransomware
 Arbejder uden signaturer
 Fungerer med ethvert antivirusprogram
 Sporer angrebet og process træet


Forbliv fri for ransomeware! 

Ransomware Encryption Protection (REP) funktioner:


Ransomware Encryption Protection skiller sig ud ved at arbejde sammen med ethvert antivirusprodukt på markedet.
Vi sporer ændringer i filer og reagerer derfor hurtigere end nogen opførsels- eller signaturbaseret detektionsmekanisme. REP registrerer eventuelle krypteringsændringer til filer på farten og tilføjer krypteringsbeskyttelsesfunktioner til filsystemet og inkluderer detektion af angrebskæden:


- Fungerer med ethvert antivirusprodukt
- Finder enhver proces, der forsøger at kryptere dine filer
- Signaturfri beskyttelse mod enhver ransomware
- Se angrebsstien gennem et procestræ
- Se angriberens oprindelse og filforbindelser
- Begræns dit datatab og forøg complianceLøsningen er fra Heimdal Security