Sikre adgange og styring af identiteter

Vil du have en komplet identitetsplatform? Så har du brug for et omfattende program til identitetsstyring og -administration. Der stiller grundlæggende cybersikkerhedsspørgsmål, herunder: Hvem er du? Hvad har du brug for? Hvorfor har du brug for det? Hvem godkendte din adgang? Og hvornår godkendte de det?

At have den viden er nøglen til en komplet identitetsplatform og grundlaget for udvikling af en nul-tillid-arkitektur. (Zero-trust) 

Sådant et program dækker meget, fra adgangsgennemgange til livscyklusstyring til rollebaseret adgangskontrol og mere. RSA® Governance & Lifecycle tilbyder en trinvis tilgang til implementering og til onboarding af forretningsapplikationer og operationelle processer. Uanset om det er on-premises, i skyen eller hybrid, og uanset om det kun er kritiske ressourcer eller hele dit IT-område, kan du bevæge dig i en trinvis tilgang og i dit eget tempo.

Regneark og andre manuelle værktøjer til sådan en styring klarer ikke opgaven, når du har at gøre med en konstant skiftende arbejdsstyrke, et voksende antal ressourcer og flere adgangspunkter. RSA Governance & Lifecycle erstatter langsomme, ineffektive processer med hurtig, præcis automatisering.

Adgangssynlighed


Begrænset synlighed i adgang gør effektiv styring umulig. RSA Governance & Lifecycle giver den fulde synlighed, du har brug for for at afdække adgangsanomalier og overtrædelser af politiker, og kombinerer denne indsigt med avanceret analyse for at prioritere problemområder for handling.

TAG RSA ID IQ QUIZ.

Det første skridt til mere effektiv identitet
Når det kommer til identitet, er viden magt. Det, du ved, kan holde din organisation sikker. Hvad du ikke ved, kan udsætte dig for trusler. Tag RSA ID IQ Quiz for at lære, hvordan du vokser fra en Identity Access Management-generalist til en identitetssikkerhedsprofessionel.