Blancco - sikker sletning af data - også fra hjemmeabejdspladser.

Offentlige og private virksomheder skal beskytte sig mod deres data kommer i uvedkommendes hænder. De skal overholde talrige databeskyttelsesforskrifter. De skal effektivt bruge ressourcer og inkorporere en miljøvenlig praksis – alt sammen inden for en kompleks portefølje af it-aktiver. 


Blanccos certificerede datasletningssoftware er en stor hjælp til sådanne problemstillinger. Blancco kan anvendes i stor skala og sletter data inden for aktive netværk og på tværs af it-aktiver, fra store mængder af enheder til multi-placerede datacentre eller cloud storage. Se video om Blancco Data Erasure løsninger

    Læs uddybningen af ovenstående punkter her:

Forretningskontinuitet & Datasletning på hjemmearbejdspladser mv.
1. Begrænset adgang for eksterne leverandører og tjenesteudbydere


2. Sikring af sanering under ikke-planlagte reduktioner af ansatte, konsulenter og midlertidigt ansatte.


3. Sikker datasletning hos hjemmearbejdende efter NIST-sikkerhedsretningslinjer


4. Sikring af data i backup-steder og Disaster recovery-steder


5. Sletning af midlertidige aktiver, når der ikke længere er behov for dem


                                                            

Effektivitet

Sikkerhed

Compliance

Bæredygtighed


4 vigtige måder, hvorpå Blancco understøtter brug af bæredygtig teknologi


At skabe nye enheder for at opretholde og sikre vores it-drevne samfund lægger en betydelig byrde på naturressourcerne. Når nye enheder bliver gamle, forværrer bortskaffelse af enheder miljøpåvirkningen, samtidig med at det rejser spørgsmål til end-of-life databeskyttelse. Blancco tilbyder løsninger, der forstærker deres kunders enorme datasikkerheds- og effektivitetskrav og samtidig minimerer skader på miljøet og menneskers velvære.


Her er fire måder, der støtter bæredygtig brug af teknologi på:

Sikker genbrug af enhed

Genanvendelse af IT-aktiver

Formindsket ROT *

Reduktion af e-affald


*ROT (redundant, obsolete or trivial)

overflødige, forældede eller trivielle.

Bruger I Servicenow?


Så kan I nu anvende Blancco Secure Data Erasure -appen, som findes i servicenow-butikken.


Det giver jer mulighed for at integrere og kontrollere sletning af aktiver direkte fra servicenow. App'en giver et overblik over alle administrerede aktiver, og man kan udløse en fjernsletning, så man sikkert og nemt kan slette enheder.


Ikke alene er denne fjernstyrede, kontrollerede og automatiserede tilgang, en strømlining af sletning på tværs af jeres servicenow-miljø, men den er også rentabel og effektiv og eliminerer omkostninger til yderligere behandling, geninstallation og opbevaring.Blancco Secure Data Erasure giver mulighed for eksternt at forberede og udløse en sletning samt indsamle resultaterne og modtage certificering af sletningen automatisk via servicenow -platformen på tværs af jeres eksisterende servicenow -administrerede aktiver.