Hvorfor er patchmanagement vigtigt?
Patch management hjælper med at holde computere og netværk sikre, pålidelige og opdaterede med funktioner og funktionalitet, som organisationen anser for vigtige. Det er også et væsentligt værktøj til at sikre og dokumentere overholdelse af sikkerheds- og privatlivsbestemmelser. Patching kan forbedre ydeevnen og bruges nogle gange til at opdatere software, så det vil fungere med den nyeste hardware.

Cybersecurity Framework


Det er godt at have en ramme at arbejde efter når det kommer til sikkerhed. Vi anbefaler f.eks. NIST cybersecurity framework

https://www.nist.gov/cyberframework

og

https://www.cisecurity.org/controls/v8

Ivanti Security Controls

Ivanti Security Controls gør det enklere at bevare  sikkerheden med deres metode til at lave ensartede og automatiserede skanninger og patchninger målrettet mod de operativ systemer og applikationer der mest bliver angrebet. Når jeres systemer er patchede med nyeste patche har I opnået et af de vigtigste punkter mht. sikkerhed.


Bruger I CIS Controls som en af jeres referencerammer, så vil Ivanti Security Controls både hjælpe til punkt 2 (Inventar og kontrol af  softwareaktiver) 

og 7  (vedvarende sårbarheds-management)

Patch jeres Windows- og Linux-maskiner


Opdag og afhjælp OS og tredjeparts applikationes sårbarheder på systemer, der kører Windows, Red Hat Linux og CentOS.


Patch jeres virtuelle servere


Opdag, lave en opgørelse over og patch fysiske servere, VM'er og templates, uanset strømtilstand, eller om de er tændt eller offline.


Gør det nemmere at holde styr på tilladelser


Giv autoriseret adgang til applikationer og tjenester uden at få IT til at administrere omfattende lister manuelt og uden at begrænse brugerne.


Giv dine brugere de korrekte rettigheder


Tag administratorrettigheder tilbage, men giv stadig brugerne mulighed for at gøre, hvad de skal.

Med Ivanti Security Controls er patchmanagement ikke fuld af huller, der kan ødelægge jeres virksomhed. En liste over tilladelser er ikke en opgave, der kræver konstant vedligeholdelse og opdateringer for at være effektiv. Og privilegiestyring er ikke et alt-eller-intet-forslag, der sætter jeres organisation i fare på endnu en måde.

SÅDAN

Opdagelse af sårbarheder


Scan fysiske og virtuelle systemer for manglende patches.

Integrer og automatiser ud over Ivanti
Patch REST API'er integrerer sikkerhedskontrol med andre produkter, automatiserer delte processer og giver fjernadgang og kontrol.

Granulær styring af privilegier
Afbalancer adgang og sikkerhed. Fjern de fulde administratorrettigheder, men løft nemt adgangen i en begrænset periode til apps, som brugerne har brug for.

Patchning uden agenter


Vurder og implementer patches til arbejdsstationer og servere, der er tilsluttet dit netværk, mens du minimerer indvirkningen på dit team og jeres systemers workload.

CVE til oprettelse af patchliste
Tag automatisk en sårbarhedsvurdering fra enhver leverandør, find alle patches, der relaterer til den liste, og opbyg en patch-gruppe af opdateringer til hurtigt at implementere.

Dataindsamlings-tilstand


Få indsigt i apps i jeres miljø, og hvem der bruger dem, så du kan blokere kørsel, opdage falske positiver og reagere hurtigere.

Planlæg opgaver remote 


Hold forretningen i gang. Planlæg patching, når det ikke vil påvirke jeres brugere.

Dynamisk liste over tilladelser
Opret fleksible, forebyggende politikker for at sikre, at kun kendte og betroede applikationer kan køre på et system.

Avanceret rapportering


Træf bedre beslutninger, hurtigere, med omfattende dashboards i realtid, der konsoliderer data fra flere kilder i en enkelt visning.

Du kan teste Ivanti Security Controls og selv opdage fordelene ved god patchmanagement.


Klik på TEST-knappen og udfyld informationerne på siden.


Eller ring 70229095 hvis du har brug for hjælp