Udover at have IT-sikkerhedsløsninger på plads er det også vigtigt at vedligeholde systemer, fortsat træne medarbejdere og sørge for overblik


Vores tilgang

Unified IT

Hjælper med at få overblik og letter arbejdet med IT-administration


Flere af vores producenter har unified IT, hvilket både giver en bedre økonomi, letter arbejdet for IT-afdelingen og giver et godt overblik, som er nødvendigt for at kunne agere, når I bliver angrebet. Kontakt os for at finde ud af, hvad I evt. kan spare væk og samle i en anden løsning end dem du har i dag.  

  • Manage service.
  • Supportaftaler.
  • Træning/workshops.
  • Awareness-træning
  • Lej en CIO eller CISO.
  • IT-sikkerhedspolitik og regler.

Awareness træning.


Medarbejderne har brug for at holde sig opdateret på sikkerhed. Hvordan er det med password? Hvad med at åbne mails med indhold fra ukendte afsendere? Eller er det mon chefen, der har bedt om overførsel af et stort beløb? Vi leverer skræddersyet træning og kurser for medarbejdere.


IT-sikkerhedspolitik og compliance regler


Et forløb med gennemgang af jeres IT-sikkerhedspolitik og se, hvordan det rent praktisk og reelt fungerer. Politikken skal løbende opdateres og skal være til at anvende og overholde for medarbejderne. En konsulent gennemgår jeres eksisterende politik med jer og finder de steder, hvor der er brug for ændringer eller simpelthen mangler noget. Forløb tilpasses til den enkelte. 


Lej en CIO/CISO eller få hjælp til din rolle


Mangler I en IT-chef eller IT-sikkerhedschef, kan I lave en aftale med os, så I kan få posten besat indtil I finder jeres egen. Har du som CIO/CISO brug for hjælp til din rolle, kan vores konsulenter hjælpe dig med at klæde dig på til rollen.

Cybersecurity Framework


Det er godt at have en ramme at arbejde efter når det kommer til sikkerhed. Vi anbefaler f.eks. NIST cybersecurity framework og rådgiver også i forhold til den.

https://www.nist.gov/cyberframework


Eller

https://www.cisecurity.org/controlsMange af vores anbefalede løsninger dækker et eller flere punkter på deres lister. 

PROCESSEN

TRIN 1


Afklaring af problemstilling

TRIN 2


Oplysning om relevant løsning og service

TRIN 3


Køb af løsning/service og implementering 

TRIN 4


Uddannelse af ansatte og løbende support

VORES PRODUCENTER

Partner med nogle af de bedste IT-sikkerhedsproducenter i verden.

 

SecureIT er partner med udvalgte leverandører. Fælles for alle er, at de fortsat udvikler deres løsninger til bedste forsvar af den til enhver tid skiftende IT-verden. Alle vores partnere yder selv support på de løsninger, vi sælger fra dem, men det er primært på engelsk. Udover support hos producenter har vores kunder support hos SecureIT som er på dansk. Enten som et tilkøb eller en del af det produkt, man har købt.


VORES KUNDER

Vores kunder er primært større virksomheder eller offentlige organisationer med flere hundrede medarbejdere. Men uanset hvor små eller store I er, kan I altid kontakte os for at høre, om vi også kan hjælpe jer.